Noen enkle italiensk mat oppskrifter

Hvis du er interessert i italiensk mat, så bør du prøve ut de berømte italienske matvarer.

Hotel Internazionale Ischia -2016

Parigiana Risotto
Denne heavy retten er perfekt for lunsj eller middag. Den har den interessant kombinasjon av ris, ost, løk og vin. Denne oppskriften er ideell for de som er i rush for arbeid. Det tar ikke mer enn 30 minutter å lage mat.

Vegetarisk Pesto
Relish den herlige smaken av pesto på pasta eller brød med en autentisk italiensk vegetarisk pesto oppskrift. Med de riktige mengder av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og pepper, kan du lage den perfekte pesto.

Melenzane Fritte
Nyt en stekt tallerken lastet med næringsstoffer. Denne oppskriften har en utsøkt kombinasjon av auberginer, hvit ris, ost, egg og noen krydder.

Braciollatini
Hvis du ikke kan motstå smaken av svinekjøtt, vil du elske en fantastisk oppskrift som er enkel å lage. Det inkluderer pounded svinekjøtt koteletter, hardkokte egg, brødsmuler , rosiner og noen urter som oregano og basilikum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *